Kargı Panayırı

Çorum’un Kargı ilçesinde her yıl yapılmakta olan Kargı Pirinç, Peynir ve Bamya

panayırı şenlikleri 04- 11 Kasım tarihleri arasında yapıldı.
Halk eğlence ve alışverişe doydu. Bütün yazın yorgunluğunu ve stresini panayır sayesinde atan halk konserlerle coştu, sokaklara kurulan panayır alış veriş merkezleri ile bamya ve tulum peyniri satış yerlerinden doyasıya alışveriş yapan Kargı halkı hayatlarından memnun görünüyorlar.
Panayır şenlikleri 7 gün boyunca hiç durmaksızın sürdü. Konsere katılanlar Sinan ÖZEN ve Hatice halkı bütün yorgunluklarından uzaklaştırdı.2 senedir beklenen Sinan ÖZEN Kargı 2 saat boyunca verdiği konserle coşturdu..
Kargı Belediye Başkanı Ahmet Hamdi Akpınar ve Kaymakam Oktay Çağatay panayır boyunca halk ve panayır için ilçeye gelen 8 bin Kargılı aile ile ayrı ayrı ilgilendiler.
Çocuklar da kurulan luna parkla eğlendiler. Konserde Hatice sevenlerinin istediği parçalarla duygusal anlar yaşattı ve küçük hayranlarıyla oyun oynadı. Sinan ÖZEN ise Karadeniz havalarıyla halkın eğlencesini sağladı.
Çünkü Kargı pirinç, bamya ve tulum peyniri tanıtımı için yapılan panayır şenliklerinde ürününü değer fiyatına satamayan üretici sanatçıların konserleri sayesinde hem eğlendi hem de stres attılar. Devamı...

Kaynak: TOsya Belediyesi - İsmail ŞANAL